Workshops

Iedereen kan schilderen!

Heb jij zin in een gezellige ochtend of middag met vrienden, vriendinnen of familie en wil je daarnaast ook creatief bezig zijn?

Nog nooit een penseel in je hand gehad? Geen probleem! Voor mijn workshop hoef je niet te kunnen tekenen en schilderen. Doordat we met een klein groepje aan de slag gaan krijg je veel persoonlijke aandacht en laat ik je zien dat je écht kunt schilderen.

Je schildert op een doek van 30×40 cm. Je mag zelf een onderwerp kiezen of een voorbeeld meenemen. Lukt dit niet? Geen probleem! Ik heb boeken vol met inspiratie! Ik heb maar één doel: jou met een goed gevoel, een beschilderd doek en een gezellige ochtend of middag naar huis te laten gaan.

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.30-12.00 uur of 13.30-16.00 uur. Kijk voor de beschikbare data in de agenda. Heeft u voorkeur voor een avond of andere dag dan kan dit ook op aanvraag.  Deze workshops zijn geschikt voor 2 tot 8 personen kosten € 25,00 per persoon inclusief materialen, koffie en thee.

Heb je zelf een locatie waar je met collega’s, familie of vrienden wilt schilderen? Dan kom ik graag naar jullie toe om een workshop te geven. Dit kan vanaf 8 personen. De prijs is afhankelijk van het formaat doek en de plaats van de locatie. Het is mogelijk vanaf € 17,50.

Wil je samen met je kind schilderen? Er zijn mogelijkheden in de schoolvakanties.

Je schildert op canvas van 25 x 25 cm met acrylverf. Er zijn verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk om je eigen onderwerp te kiezen. Deze workshop is geschikt voor 2 tot 8 personen en duurt 2 uur, kosten € 15,00 per persoon inclusief materialen, koffie, thee en limonade. Wil je je opgeven voor een van de workshops? Vul dan dit formulier in.